Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Jennan seinässä on 7 kuvaa, jotka ovat 10cm etäisyydellä toisistaan. Miten Jenna saa selvitettyä kuinka leveä hänen seinänsä on, jotta hän saisi selville kuinka paljon maalia tarvitaan seinän maalaamiseen?

Hän hakee mitan ja mittaa seinän leveyden XD

Lähettäjä: Tohelotorveloinen
Up Down 66.67% tykkää.

Muita arvoituksia

Mies asuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Aina aamuisin töihin mennessään - oli sää mikä tahansa - mies menee hissillä alas. Kun mies tulee töistä, sadepäivinä hän menee hissillä ylös, mutta aurinkoisina päivinä mies käyttää portaita. Miksi?

Mies on lyhytkasvuinen. Hän yltää hissin alimpiin nappeihin, joten oli sää mikä tahansa, aamuisin hän tulee hissillä alas. Mies ei yllä hissin ylimpiin nappeihin, joten aurinkoisina päivinä hän joutuu käyttämään portaita, mutta sadepäivinä mies saa sateenvarjo apunaan painettua ylimpiäkin nappeja.

Lähettäjä: Helew
Up Down 55.21% tykkää.

Pariskunta lähti norjaan kelkkailemaan. Naiselle tapahtui kelkka onnettomuus. Mies meni takas suomeen jossa pidettiin hautajaiset. Samaan aikaan matkatoimisto virkailija soitti poliisille että kyseessä om murha. Poliisit alkoivat tutkia asiaa ja saivat selville että kyseessä tosiaankin oli murha. Mistä matkatoimistovirkailija tiesi sen?

mies osti vaimollensa vain meno lipun ja itselleen memo- ja paluu lipun.

Lähettäjä: miemie
Up Down 41.18% tykkää.

Poika istahti puiston penkille. Hän oli aivan yksin. Ketään ei näkynyt.
Poika päätti ottaa puhelimensa esiin takintaskusta. Avasi sen, ja meni arvoituksia.fi sivulle. Poika luki erittäin hämmentävän arvoituksen, mikä sai hänet ymmälleen. Kohta yksisarvinen hevonen juoksi hänen ohitse. Yhtäkkiä hänen puhelimensa sammui! Mitä tapahtui?

Puhelimesta loppui akku.

Lähettäjä: North and South
Up Down 53.57% tykkää.