Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Lyhyt tyttö asuu kuudennessa kerroksessa. Aina kun tyttö lähtee kouluun hän painaa ensimmäisen kerroksen nappulaa ja hissi menee alas. Kun tyttö tulee koulusta hän painaa viidennen kerroksen nappulaa ja kävelee sieltä kuudenteen kerrokseen. Miksi?

Koska tyttö oli niin lyhyt, ettei ylettynyt kuudennen kerroksen nappulaan.

Lähettäjä: Saipa
Up Down 59.34% tykkää.

Muita arvoituksia

Matti ja Liisa elivät onnellisina yhdessä. Eräänä päivänä Liisa lähti kaupungille, ja jätti ikkunan auki. Matti jäi yksin kotiin. Liisa tuli takaisin kaupungilta, ja hän näki Matin kuolleena lattialla. Miksi Matti kuoli?

Matti oli kultakala. Kun Liisa jätti ikkunan auki, ikkunasta tuuli kovasti, ja töytäisi Matin akvaarion lattialle, joka aiheutti Matin kuoleman.

Lähettäjä: Lepa
Up Down 47.83% tykkää.

Mies lähti joka aamu töihin kotoaan kahdennestatoista kerroksesta ja kulki hissillä alimpaan kerrokseen. Töistä palatessaan hän nousi hissillä seitsemänteen kerrokseen ja käveli loput kerrokset kotiinsa. Miksi?

Mies oli niin lyhyt, että hän yletti vain seitsemännen kerroksen nappulaan.

Lähettäjä: Pekkis
Up Down 60% tykkää.

Olipa kerran kaksoset. Heidän nimensä olivat Sin-Tin ja Ran-Tin. Sin-Tin oli kiltti, lainkuulianen, ja kaikin puolin mukava. Hänen veljensä oli täysin vastakohta hänestä. Hän oli ilkeä, rikollinen ja epäkohtelias. Ran-Tin murhasi miehen, ja hänet vietiin oikeuteen. Oikeudessa tuomari sanoi: "Minun on valitettavasti päästettävä sinut vapaaksi."

Miksi?

SIn-Tin ja Ran-Tin olivat Siamilaiset kaksoset.

Lähettäjä: Lepa
Up Down 45.16% tykkää.