Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Pöydällä on viisi kynttilää ja kolme tuikkua. Jos kolme kynttilää puhalletaan sammuksiin, niin montako kynttilää jää pöydälle?

Viisi edelleen, koska kynttilöitä ei otettu pois, ne vain puhallettiin sammuksiin!

Lähettäjä: EMPIKKUPIM
Up Down 54.55% tykkää.

Muita arvoituksia

Kaksi käärmettä otti aurinkoa, yhtäkkiä toinen kysyi: "tiedätkö olenko myrkyllinen"? Miksi käärme kysyi näin?

Käärme oli puraissut omaa kieltään

Lähettäjä: outo
Up Down 33.33% tykkää.

Nainen meni kesähelteellä kauppaan. Kun nainen tuli kaupasta kassien kanssa, ja oli istunut autoon, kuului hirveä pamaus suoraan naisen takaa. Nainen piti käsillään takaraivoaan. Minun aivoni! Nainen soitti poliisin ja ambulanssin
paikalle. Lääkäri pyysi naista ottamaan kädet pois takaraivoltaan. Poliisi yritti selvittää mistä pamaus oli peräisin. Mitä oikeasti tapahtui?

Naisen taikinapussi oli räjähtänyt helteessä ja taikina oli lentänyt naisen
päähän.

Lähettäjä: Ankka
Up Down 44.44% tykkää.

Vanhalla miehellä oli kolme tytärtä. Hän kutsui heidät luokseen ja sanoi: -Kohta teidän on aika periä minut.
Nyt haluaisin tietää, kuka teistä pystyy huolehtimaan parhaiten kulta-arkustani. Annan teille jokaiselle nyt kolikon, jolla voitte ostaa jotain, millä täyttää koko huoneen. Se, joka onnistuu tehtävässään parhaiten, saa kullan ja muut saavat tyytyä hopeaan.

Vanhin tytär mietti kauan mitä ostaisi, mutta sitten hän kuitenkin keksi kuin keksikin. Hän meni maanviljeliän luokse ja osti heinäkuorman. Keskimmäinen tytär meni kanalaan ja osti kolme suurta höyhensäkkiä. Nuorin tytär meni pikkupuotiin ja osti kaksi pientä esinettä ja sai viellä vaihtorahaakin. Kun tyttäret palasivat kotiin, isä halusi tietää mitä tyttärensä olivat ostaneet. Vanhin tytär kantoi heinät huoneeseen siihen jäi vielä tyhjää. Keskimmäinen tytär tyhjensi vuorotellen kaikki höyhensäkit vuorotellen huoneeseen. Vaikka höyhenet leijuivat huoneessa jäi siltikin tyhjää. Lopulta oli nuorimman tyttären vuoro. Kaikki tuijottivat häntä odottavasti. Hän otti taskustaan kaksi pikkuesinettä ja kohta huone täyttyi. Silloin isä ymmärsi, että nuorin tytär oli kaikkein viisain ja saisi periä kullan.

Mitä nuorin tytär oikein osti?

Hän osti tulitikkurasian ja suitsukkeen. Kun hän sytytti suitsukkeen savu täytti huoneen.

Lähettäjä: Yolo mies :D
Up Down 55% tykkää.