Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Antti näki valon välähtävän ja tiesi olevansa myöhässä. Miten tämä oli mahdollista? Mieti mikä Antin ammatti on ja mitä tapahtui!

Antti oli kuolemaantuomitun asianajaja joka oli juuri saanut ratkaisevan todisteen asiakkaansa syyttömyydestä. Asiakas oli juuri teloitettu sähkötuolissa.

Lähettäjä: Kesäheinäwss
Up Down 51.61% tykkää.

Muita arvoituksia

Onko sinulla hyvä muisti?

Minkä värinen on paloauto?
Minkä värinen on jääkaappi?
Minkä värinen on lehmä?
Minkä värinen on ruoho?
Minkä värinen on sitruuna?
Mitä kysyin sulta ekana?

Onko sulla hyvä muisti?

Lähettäjä: KoRi
Up Down 47.06% tykkää.

Äitinsä hautajaisissa nuori tyttö näki miehen, jota ei tuntenut. Mies oli komea ja hänelle juuri se oikea. Tyttö rakastui siltä näkemältä mieheen. Muutama päivä myöhemmin tyttö surmasi siskonsa.

Kysymys kuuluu: Mikä oli murhan motiivi?

Tyttö toivoi miehen tulevan uudestaan hautajaisiin.

Lähettäjä: Vee
Up Down 56.86% tykkää.

Saavut onnen ja epäonnen oville, joita vartioi vuorotellen kaksi vartijaa. Oviin ei ole merkitty kumpi ovi on kumpi. Tiedät, että toinen puhuu aina todenmukaisesti ja toinen puhuu aina palturia, mutta et tiedä kummalla ovella kumpi vartija on. Mitä sinun on kysyttävä, että pääset onnen ovesta sisään?

Sinun täytyy kysyä: "Kumpaa ovea toinen vartija näyttäisi, jos kysyisin tietä onnen ovelle?".
Koska jos ovella on totta puhuva vartija hän näyttäisi väärän oven, koska toinen vartija valehtelisi. Jos taas ovella on valehteleva vartija, hän valehtelee että toinen vartija näyttäisi väärää ovea. Sinun täytyy siis valita toinen ovi, mitä vartija näyttää

Lähettäjä: DaBeMi
Up Down 47.06% tykkää.