Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Olipa kerran Matti ja Maija. Yhtenä kesäpäivänä he lähtivät mökille. Heidän mökki sijaitsi rannassa ja jotta he pääsisivät sinne, Matin täytyi soutaa heidät sinne. Matti oli nyt soittanut Matin ja Maijan saarelle. Sitten Matti kantoi Maijan mökkiin sisälle kunnes hän huomasi, että hänellä oli unohtunut kylmälaukku soutuveneeseen. Hän lähti hakemaan kylmälaukkua ja kun hän palasi mökkiin, hän näki Maijan makaamassa lattialla kuolleena lasinsirujen keskellä. Mitä oli tapahtunut?

Maija oli kala. Siis Maija oli kannettu ikkunalaudalle ja ikkuna oli jäänyt auki, joten tuulenpuuska oli viskannut Maijan lasiastian maahan. Lasiastia meni rikki ja kaikki vesi valui pois, joten Maija kuoli siihen, että hänellä ei ollut vettä.

. Lähettäjä: Paputus
Up Down 62.07 % / 29 ääntä.

Muita arvoituksia

Olet yksin saarella, jonka ympärillä on vain merta. Sinulla ei ole venettä etkä voi uida, koska vesi on liian kylmää ja matka on liian pitkä. Sinulla on kuitenkin ruokaa vuodeksi. Miten pääset pois saarelta?

Odotat, että tulee talvi ja meri jäätyy. Sen jälkeen kävelet pois

Lähettäjä: KovajätkäRaastuvankadulta65
Up Down 50 % / 6 ääntä.

Sisällä talossa on kolme lamppua. Talon ulkopuolella on kolme katkaisijaa, joista kukin on kytketty sisällä oleviin lamppuihin. Talossa on yksi ovi ja voit yhden kerran käydä talossa sisällä. Miten ratkaiset mikä katkaisin kuuluu mihinkin lamppuun, mitään apuvälineitä käyttämättä.

Talon ulkopuolella laita kaksi kytkintä päälle ja sammuta niistä toinen. Mene talon sisälle. Lamppu joka palaa, kuuluu siihen katkaisijaan minkä jätit päälle.
Lamppu mikä on sammutettu on kuuma, ja kolmannessa lampussa ei ole valoa ja on kylmä.

Lähettäjä: jack
Up Down 42.86 % / 7 ääntä.

Kuvittelet, että olet härän kanssa taistelemassa aitauksessa.
Haluat pois, mutta aitauksen rikkominen olisi ihmisvoimalla mahdotonta.
Härkä jahtaa sinua kokoajan.
Miten pääset pois?

Lopettamalla kuvittelemisen ???

Lähettäjä: Venny04
Up Down 50 % / 2 ääntä.