Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Olipa kerran Matti ja Maija. Yhtenä kesäpäivänä he lähtivät mökille. Heidän mökki sijaitsi rannassa ja jotta he pääsisivät sinne, Matin täytyi soutaa heidät sinne. Matti oli nyt soittanut Matin ja Maijan saarelle. Sitten Matti kantoi Maijan mökkiin sisälle kunnes hän huomasi, että hänellä oli unohtunut kylmälaukku soutuveneeseen. Hän lähti hakemaan kylmälaukkua ja kun hän palasi mökkiin, hän näki Maijan makaamassa lattialla kuolleena lasinsirujen keskellä. Mitä oli tapahtunut?

Maija oli kala. Siis Maija oli kannettu ikkunalaudalle ja ikkuna oli jäänyt auki, joten tuulenpuuska oli viskannut Maijan lasiastian maahan. Lasiastia meni rikki ja kaikki vesi valui pois, joten Maija kuoli siihen, että hänellä ei ollut vettä.

Lähettäjä: Paputus
Up Down 52.54% tykkää.

Muita arvoituksia

Kummalla puolella sydän sijaitsee?

Sisäpuolella.

Lähettäjä: Omppu
Up Down 50% tykkää.

Mihin asiaan et voi vastata myönteisesti?

Nukutko?

Lähettäjä: joulurauhaa
Up Down 62.5% tykkää.

Mies löydettiin hirttäytyneenä suljetusta huoneesta ja hänen allaan oli vettä. Mies teki itsemurhan itse, mutta hän ei yltäny hirttosilmukkaan. Huoneesta ei löytyny muita tavaroita. Kuinka mies teki itsemurhan?

Lattialla ollut vesi oli aluksi jääkuutio, johon hän kipusi ja näin hän ylettyi hirttämään itsensä. Jääkuutio suli ja muodosti hänen alleen lammikon.

Lähettäjä: mischka
Up Down 35.29% tykkää.