Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Mikä tulee seuraavaksi???

1. m t k t p l s m t

2. p v k

3. Abcdefghijklmno

1. Keskiviikko, koska se on seuraava viikonpäivä.

2. Vuosi. Päivä, viikko, kuukausi ja vuosi😁

3. P, Sen kaikki varmaan jo arvasi. A b c d e f g....

. Lähettäjä: Viidakko09
Up Down 0 % / 0 ääntä.

Muita arvoituksia

Nainen saapui ravintolaan ja pyysi tarjoilijaa laittamaan pöydän koreaksi. Tarjoilija pyysi naista odottamaan ja meni järjestämään pöytää. Hetken odottelun jälkeen tarjoilija palasi ja ohjasi naisen pöytään. Pöydässä ei ollut juhlakoristelua eikä ruokaa ja juomaa vaan pelkkä käsinkirjoitettu varauslappu. Mitä oli tapahtunut?

Pöytä laitettiin koreaksi kirjoittamalla koreankielinen varauslappu

Lähettäjä: E.E kissa
Up Down 33.33 % / 3 ääntä.

Isä sairastui parantumattomaan sairauteen ja hän tiesi että nyt kuolema tulee häntä hakemaan ja niin kuolema tuli hakemaan häntä sairauden takia ennen kuin hänen oikea aikansa oli lähteä. Isällä oli onneksi kolme tytärtä joista vanhin pyysi kuolemalta että antaisi isälle vielä kaksi vuotta aikaa elää, johon kuolema suostui.

Kaksi vuotta myöhemmin kuolema tuli kuten oli sovittu mutta keskimmäinen tytär pyysi että voisiko kuolema antaa isälle vielä puoli vuotta aikaa, johon kuolema jälleen suostui.

Puolen vuoden päästä kuolema jälleen tuli kuten oli sovittu mutta tällä kertaa nuorin tytär sytytti kynttilän ja pyysi että saisiko isä vielä aikaa niin kauan kunnes kynttilä olisi palanut loppuun, tähänkin kuolema suostui.

Tämän lupauksen jälkeen kuolema ei enään tullut hakemaan isää, mutta miksei?

Nuorin tytär sammutti kynttilän kun kuolema oli lähtenyt

Lähettäjä: Frans
Up Down 69.23 % / 13 ääntä.

Lyhyt tyttö asuu kuudennessa kerroksessa. Aina kun tyttö lähtee kouluun hän painaa ensimmäisen kerroksen nappulaa ja hissi menee alas. Kun tyttö tulee koulusta hän painaa viidennen kerroksen nappulaa ja kävelee sieltä kuudenteen kerrokseen. Miksi?

Koska tyttö oli niin lyhyt ettei ylettynyt kuudennen kerroksen nappulaan.

Lähettäjä: Saipa
Up Down 61.76 % / 34 ääntä.