Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Sunnuntaina 24.5. oli tapahtunut murha. Perheen äiti oli murhattu ja makasi olohuoneessa.

Kuulustelussa isä sanoi, että katsoi makuuhuoneessa televisiota. Tytär leipoi pullaa, poika leikki autoilla ja siivooja haki postin. Kuka oli murhaaja?

Siivooja. Sunnuntaisin ei tule postia.

Lähettäjä: JEJ
Up Down 56.03% tykkää.

Muita arvoituksia

Mies löydettiin hirttäytyneenä suljetusta huoneesta ja hänen allaan oli vettä. Mies teki itsemurhan itse, mutta hän ei yltäny hirttosilmukkaan. Huoneesta ei löytyny muita tavaroita. Kuinka mies teki itsemurhan?

Lattialla ollut vesi oli aluksi jääkuutio, johon hän kipusi ja näin hän ylettyi hirttämään itsensä. Jääkuutio suli ja muodosti hänen alleen lammikon.

Lähettäjä: mischka
Up Down 35.29% tykkää.

Aavikolla kasvaa omenapuu, jossa on omenoita. Tulee tuulenpuuska, jonka jälkeen ei ole omenoita puussa eikä ole omenoita maassa. Miten se on mahdollista?

Omenapuussa kasvoi omenoita, ja omenoita oli 2. Tuulenpuuska tiputti toisen omenista maahan, jolloin maassa oli omena eikä omenoita kuten myös puussa.

Lähettäjä: Arvoitus1
Up Down 48.28% tykkää.

Tulet tienhaaraan, joista toinen johtaa kylään, jossa kaikki valehtelevat aina ja kylään, jossa kaikki puhuvat aina totta. Tienhaarassa on yksi henkilö toisesta kylästä. Et tiedä kummasta kylästä hän on ja voit kysyä yhden kysymyksen, johon hän vastaa kyllä tai ei selvittääksesi kumpi kylä on kumman haaran päässä

Kysy kyläläiseltä "asutko tämän haaran päässä olevassa kylässä" Jos kylä on valehtelijoiden kylä, valehtelija vastaa "en" ja totta puvuja "en". Jos kylä on totta puhuvien kylä, valehtelija vastaa kyllä ja totta puhuja kyllä.

Lähettäjä: aape
Up Down 50% tykkää.