Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Nainen saapui ravintolaan ja pyysi tarjoilijaa laittamaan pöydän koreaksi. Tarjoilija pyysi naista odottamaan ja meni järjestämään pöytää. Hetken odottelun jälkeen tarjoilija palasi ja ohjasi naisen pöytään. Pöydässä ei ollut juhlakoristelua eikä ruokaa ja juomaa vaan pelkkä käsinkirjoitettu varauslappu. Mitä oli tapahtunut?

Pöytä laitettiin koreaksi kirjoittamalla koreankielinen varauslappu

. Lähettäjä: E.E kissa
Up Down 42.86 % / 7 ääntä.

Muita arvoituksia

Olipa kerran Matti ja Maija. Yhtenä kesäpäivänä he lähtivät mökille. Heidän mökki sijaitsi rannassa ja jotta he pääsisivät sinne, Matin täytyi soutaa heidät sinne. Matti oli nyt soittanut Matin ja Maijan saarelle. Sitten Matti kantoi Maijan mökkiin sisälle kunnes hän huomasi, että hänellä oli unohtunut kylmälaukku soutuveneeseen. Hän lähti hakemaan kylmälaukkua ja kun hän palasi mökkiin, hän näki Maijan makaamassa lattialla kuolleena lasinsirujen keskellä. Mitä oli tapahtunut?

Maija oli kala. Siis Maija oli kannettu ikkunalaudalle ja ikkuna oli jäänyt auki, joten tuulenpuuska oli viskannut Maijan lasiastian maahan. Lasiastia meni rikki ja kaikki vesi valui pois, joten Maija kuoli siihen, että hänellä ei ollut vettä.

Lähettäjä: Paputus
Up Down 55.1 % / 49 ääntä.

Mies käveli ohitsesi ja sanoi moi! Mitä mies sanoi?

Riippuu kuka mies?

Lähettäjä: pastahullu
Up Down 20 % / 5 ääntä.

Ekana koulupäivänä 9B luokkalainen poika oli murhattu. Poliisi kuulusteli epäiltyjä koulun henkilökunnasta. Matikan opettaja kertoi pitäneensä 7-luokkalaisille oppilaille koetta. Kemian opettaja sanoi tehneensä tieteellistä koetta. Historian opettaja kertoi opettaneensa aamulla 9B luokkaa. Liikunnanopettaja piti 6-luokkalaisille cooperin testiä. Kuvaamataidon opettaja kertoi maalanneensa kuvisvarastossa. Keittäjä vei isoja roskapusseja koulun ulkoroskikseen. Poliisi tietää murhaajan, tiedätkö sinä?

Historian ja matikan opettajat tappoivat pojan, koska 9-luokalla ei ole historiaa ja ekana koulupäivänä ei ole kokeita. Keittäjä vei roskat roskiin ja heitti samalla roskapussissa olevan ruumiin roskiin.

Lähettäjä: Puupää69
Up Down 44.44 % / 36 ääntä.