Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Poika meni tapaamaan ensimmäistä kertaa setäänsä, hän ei tiedä minkä näköinen hän on, eikä hän tiedä mitään hänestä, silti hän tunnisti tämän heti rautatieasemalla. Miten tämä on mahdollista?

Pojan isä ja setä olivat identtiset kaksoset.

Lähettäjä: elena yrlund
Up Down 28.57% tykkää.

Muita arvoituksia

10 Marianne karkkia oli Liisan pöydällä. Hän meni vessaan. Liisa lähti hyvän ystävänsä Jennan luo. Jennalla oli 20 Marianne karkkia. Liisa sai Jennalta 5 karkkia. Kun Liisa pääsi kotia, hän näki epäilyttävän näköisen miehen tiellä. Liisa ei nähnyt miehen kasvoja mustan hupparin takaa. Miehellä oli 30 Marianne karkkia, joista 5 hän tarjosi Liisalle. Liisa otti karkit mieheltä ja jatkoi matkaansa. Kun Liisa jatkoi matkaansa, hän näki että Jennalta ja mieheltä saamiensa karkkien kyljessä luki: Liisa.

MITEN TUO ON MAHDOLISTA?

Jenna oli Liisan sisko. Hän lähti vessaan jolloin Jenna ja " epäilyttävän näköinen mies,(Liisan isä) hakivat molemmat 5 karkkia Liisan pöydältä. Sitten Liisa meni Jennan huoneeseen ja siellä Jenna antoi itsetuntonsa takia karkit

Lähettäjä: GuunDay
Up Down 75% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Mies seisoo korkean tiiliseinän edessä. Seinän toisella puolella seisoo kolme miestä.
Jonon takimmainen näkee molemmat edessään olevat miehet.
Keskimmäinen näkee edessään olevan.
Ensinmäinen näkee vain seinän.
Jokainen sulkee silmänsä ja heidän päähänsä laitetaan hattu. Hatuista kaksi on sinisiä ja kaksi keltaisia. miehet eivät saa liikkua eivätkä puhua. Ainakin yksi miehistä tietää hattunsa värin varmasti. Jos joku tietää hattunsa värin hänta pyydetään huutamaan.

Kuka tietää hattunsa värin aina?
(kuvan piirtäminen helpoittaa suuresti)

Jonon keskimmäinen, koska jos etummainen ei huuda, hän arvaa että, hänellä ja hänen edessään olevalla on eri väriset hatut.

Lähettäjä: DUi!
Up Down 55.56% tykkää.

Kartanossa asui täysin mustiin pukeutunut mies. Hänellä oli päällänsä vain mustaa. Eräänä päivänä hän meni kauppaan. Kaupasta hän osti kaksi kananmunapakkausta sekä kolme purkkia laktoositonta maitoa. Sitten hän pyöräili turkoosin värisellä maastopyörällä kotiin.

Kysymys kuuluu minkä väriset olivat kyseisen miehen paidan napit?

Mustat koska alussa sanottiin, että hänellä kaikki vaatteet olivat mustia.

Lähettäjä: Pikku Einstein
Up Down 57.14% tykkää.
matikka arvoitukset