Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Keltainen pallo menee aurinkoon.
Sininen pallo menee mereen.
Vihreä pallo menee ruohoon.
Ruskea pallo menee maahaan.
Mihin menee punainen pallo?

Tuleen

Lähettäjä: asd
Up Down 25% tykkää.

Muita arvoituksia

Oli todella kuuma päivä. Kaksi miestä päätti mennä ostamaan kioskilta juomaa. Myyjä kysyi mitä he haluaisivat. Molemmat miehet halusivat colaa jäillä. Toinen miehistä joi juomansa hitaasti, ja toinen taas nopeasti. Hetken kuluttua toinen heistä kuoli. Kumpi kuoli ja miksi?

Se joka joi juomansa hitaasti kuoli, koska jääpalat olivat myrkytettyjä ja ne ehtivät sulaa juoman sekaan. Mutta toinen joi juomansa nopeasti joten jääpalat eivät ehtineet sulaa, joten myrkky jäi jääpaloihin.

Lähettäjä: jooneQ
Up Down 50% tykkää.

Kleopatra ja Antonius makaavat kuolleena egyptiläisen huvilan lattialla. Lattia on märkä ja siinä on lasia. Caesar seisoo heidän vierellään, mutta ei ole koskenutkaan ruumiisiin. Kleopatraa ja Antoniusta ei ole myrkytetty.
Miten he kuolivat?

Kleopatra ja Antonius olivat kultakaloja ja Caesar kissa, joka vahingissa tönäisi heidän kulhon jossa kalat olivat lattialle.

Lähettäjä: outiina
Up Down 25% tykkää.

Muutat saarelle, jossa on tasan kaksi kampaajaa. Toisella on tyylikös ruskea polkkatukka ja moderni kampaamo. Toisella on epämääräisen harakanpesän näköinen kampaus ja kampaamonaan ruma tönö. Kummalle kampaajalle olisi fiksumpi mennä leikkauttamaan hiuksensa?

Jälkimmäisellä kampaajalla. Jos saarella on kaksi kampaajaa, niin he käyvöt toistensa luona leikkauttamassa hiuksensa. Niinpä ensimmäinen kampaaja on leikannut jälkimmäiselle kampaajalle harakanpesän.

Lähettäjä: Kaakaokeisari
Up Down 56.14% tykkää.