Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

uudet arvoitukset

Millä on neljä jalkaa, ja kun yö tulee se on ystävä?

Sänky

Lähettäjä: Oa.P11
Up Down 55% tykkää.

Muita arvoituksia

Poika oli menossa kouluun oli talvi ja tie oli ihan jäässä.
Aina kun poika meni askeleen eteenpäin hän liukui kaksi askelta taaksepäin.
Miten poika pääsi kouluun?

(Vastaus ei ole autolla)

Poika meni takaperin!

Lähettäjä: Random07
Up Down 55.56% tykkää.
Hauskat arvoitukset
parhaat arvoitukset

Lapsia oli 10 ja sateenvarjoja vain 9. Yhden sateenvarjon alle ei saa mennä kahta lasta. Ulkona satoi ja yksi lapsista ei kuitenkaan kastunut. Miten se on mahdollista?

Yksi lapsista jäi sisälle.

Lähettäjä: Ellukka
Up Down 49.21% tykkää.

Jack on isänsä tiedelabrassa, missä hänen isänsä antaa hänelle yhden punaisen ja yhden sinisen pillerin. Isä kertoo, että niiden avulla saa supervoimat ja tulee todella vahvaksi. Hän antaa Jackille vielä toisen sinisen ja punaisen pillerin, siltä varalta jos ensimmäiset pillerit katoavat. Isä muistuttaa ottamaan yhden sinisen ja yhden punainen pillerin.

Jack on matkalla kotiin, kun häntä vastaan tulee rosvojoukko. He kaappaavat Jackin ja vievät mukanaan. Perillä he heittävät Jackin pimeään selliin, jossa ei ole valoja. Hän pähkäilee hetken mitä tekisi, kunnes muistaa isän antamat pillerit. Jack tajuaa ettei niitä voi käyttää kun sellissä on pimeää ja piti ottaa yksi sininen ja yksi punainen pilleri, ja hänellä on molempia kaksi. Miten Jack pääsee pois sellistä?

Jack puolittaa kaikki pillerit ja ottaa toiset puolikkaat. Eli neljä pilleriä, kaksi sinistä ja kaksi punaista. Hän ottaa esim. kaikki ylemmät puolikkaat, joten siinä on kaksi sinisen puolikasta, eli yksi sininen pilleri, ja kaksi punaisen puolikasta, eli yksi punainen pilleri. Jack syö puolikkaat pillerinsä ja pääsee pois sellistä supervoimillaan ja menee kotiin ?

Lähettäjä: KisuMisu?
Up Down 58.12% tykkää.
matikka arvoitukset