Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Mies on jumissa sadan metrin korkeudessa. Hänellä on apunaan 50 metriä pitkä köysi. Köysi ei riitä sillä korkeutta on sata. Miten mies pääsi tornista pois ?

Mies leikkasi köyden kahtia, sitoi yhteen ja pääsi tornista pois.

Lähettäjä: Lilja
Up Down 35.71% tykkää.

Muita arvoituksia

Oli äiti ja äidillä oli kome tytärtä: 16, 17 ja 18 vuotiaat, joilla kaikilla oli teiniraskaus. 16 vuotiaan tyttären tulevan lapsen isä oli 18 vuotias mies, 17 vuotiaan tyttären 16 vuotias mies ja 18 vuotiaan tyttären 17 vuotias mies. Kaikki kolme tytärtä saivat lapsen. Ensimmäinen lapsista oli 1-vuotias, kun vanhin oli 3-vuotias ja keskimmäinen oli 2-vuotias. Kuinka paljon vuosia tässä on yhteensä, kun sinun raskautesi päättyy ( jos tulet 18 vuotiaana raskaaksi ja raskaus kestää 9 kuukautta )?

Riippuu siitä, kuinka vanha sinä olet! XD XD

Lähettäjä: s
Up Down 37.5% tykkää.

Onko sinulla hyvä muisti?

Minkä värinen on paloauto?
Minkä värinen on jääkaappi?
Minkä värinen on lehmä?
Minkä värinen on ruoho?
Minkä värinen on sitruuna?
Mitä kysyin sulta ekana?

Onko sulla hyvä muisti?

Lähettäjä: KoRi
Up Down 47.06% tykkää.

Me olemme ne vuoret, jotka tehtiin ihmiskäsin. Jotta muutama ihminen rauhassa nukkua saisi. Aikamme seistä on seitsemän ajoista pisin. Sillä muut yhtä tunnetut aikaa jo kadota taisi. Vaan vaikka me tahdoimme tarjota lepoa rauhaa, me olemme nukkumapaikoista rauhattomin. Kas aarteitten kutsu niin rosvojen sieluissa pauhaa, että avataan vuoretkin päästäkseen aartehisin. Vaan mitä me olemme, ihmisten kykyjen näyte. Joiden alhaista siskoa kohti te ihmiset käytte.

Gizan pyramidit
Vuorten muotoisia ja hyvin suuria. Ihmisen tekemiä. Antiikin "maailman seitsemästä ihmeestä" vanhin ja ainoa meidän päiviimme säilynyt. Monia kertoja ollut haudanryöstäjien kohteena. Jokainen ihminen kulkee kohti omaa hautaansa, vaikka tuskin ketään enää haudataan yhtä (typerän) hulppeasti, kuin faaraot aikanaan.

Lähettäjä: Luomahan luotu
Up Down 42.37% tykkää.