Arvoituksia.fi
Etsi arvoitusta Suomen suurimmasta arvoituskokoelmasta

» logiikka

Pellolta löydettiin kuollut mies. Miehessä ei ollut mitään hyökkäyksen jälkiä. Ainoa omituinen asia on, että miehellä ei ollut vaatteita ja hän puristi kädessään tikkua. Mitä oli tapahtunut?

Mies ja hänen kaksi kaveria olivat kuumailmapallossa. Heidän piti keventää lastia ja he kaikki päättivät heittää vaatteet pois, se ei riittänyt. Sitten he vetivät pitkää tikkua siitä kuka hyppää alas...

. Lähettäjä: bröööh
Up Down 60 % / 10 ääntä.

Muita arvoituksia

Antiikkikauppa myy vanhaa muttei mitään uutta. Mitä kauppa myy? Esim. kauppa myy tuoleja, mutta ei pöytiä. Kauppa myy puhelimia, mutta ei kännyköitä.

Kauppa myy kaikkea sitä missä on U- kirjain. Eli ei myydä uuta eli mitään missä ei ole U-kirjainta.

Lähettäjä: Ell@
Up Down 50 % / 10 ääntä.

Jack on isänsä tiedelabrassa, missä hänen isänsä antaa hänelle yhden punaisen ja yhden sinisen pillerin. Isä kertoo, että niiden avulla saa supervoimat ja tulee todella vahvaksi. Hän antaa Jackille vielä toisen sinisen ja punaisen pillerin, siltä varalta jos ensimmäiset pillerit katoavat. Isä muistuttaa ottamaan yhden sinisen ja yhden punainen pillerin.

Jack on matkalla kotiin, kun häntä vastaan tulee rosvojoukko. He kaappaavat Jackin ja vievät mukanaan. Perillä he heittävät Jackin pimeään selliin, jossa ei ole valoja. Hän pähkäilee hetken mitä tekisi, kunnes muistaa isän antamat pillerit. Jack tajuaa ettei niitä voi käyttää kun sellissä on pimeää ja piti ottaa yksi sininen ja yksi punainen pilleri, ja hänellä on molempia kaksi. Miten Jack pääsee pois sellistä?

Jack puolittaa kaikki pillerit ja ottaa toiset puolikkaat. Eli neljä pilleriä, kaksi sinistä ja kaksi punaista. Hän ottaa esim. kaikki ylemmät puolikkaat, joten siinä on kaksi sinisen puolikasta, eli yksi sininen pilleri, ja kaksi punaisen puolikasta, eli yksi punainen pilleri. Jack syö puolikkaat pillerinsä ja pääsee pois sellistä supervoimillaan ja menee kotiin ?

Lähettäjä: KisuMisu?
Up Down 69.27 % / 179 ääntä.

Kilometrin päässä on syvä rotko. Sen yli ei mene siltaa, sitä ei voi kiertää, alittaa eikä ylittää polkupyörällä. Matkamittarini näytti että olen polkenut kaksi kilometriä putoamatta rotkoon. Miten se on mahdollista?

ajan kuntopyörällä.

Lähettäjä: matildaassh
Up Down 60 % / 5 ääntä.